http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

Prvi gameplay video iz TES V: Skyrima

skyrim
Nekoliko mjeseci nakon službene najave i nekoliko screenshotova Bethesda je napokon objavila i prvi foršpan koje prikazuje spektakularne scene iz same igre

Trenutak koji fanovi franšize The Elder Scrolls očekuju već godinama dogodio se danas – Bethesda, razvojni studio koji stoji iza Skyrima, objavio je prvi trailer koji prikazuje scene iz same igre i moramo priznati – s grafičkog aspekta igra oduzima dah:

 

 

Podsjećamo, iz Bethesde je prethodno objavljeno da se Skyrim temelji na potpuno novom engineu koji će napokon u zaborav potisnuti omraženi Gamebyro koji je svoje posljednje izdanje doživio u Fallout: New Vegasu.

 

Priča će se odvijati u snježnom Skyrimu i biti smještena u kontekst nordijske mitologije i, najvažnije – bit će zmajeva. Velikih.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim najavljen je za 11. studeni 2011. za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije