http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I JA BI GLUMIJO!

Glas iza Isaaca Clarkea želi igrati u Dead Space filmu

dead space 2
U slučaju da vam nije dosta filmova gdje starlete, pjevači i TV glumci 'glume ozbiljne uloge', evo vijesti koja će vam izmamiti osmijeh na lice

Znate kako to ide. Bavite se glazbom ili još bolje - imate hrpu novca, a htjeli biste glumiti. Američka filmska industrija koja, ruku na srce, obožava miješati ekipu iz glazbene branše s akcijskim blockbusterima prihvatit će vas objeručke. Takvom pristupu svesrdno se nada i Gunner Wright - glas iza Isaaca Clarkea, glavnog lika Dead Spacea.

 

Opasno, zar ne?

 

Naime, spomenuti gospodin 'više je nego spreman' (njegovim riječima) da stane u inženjersku opremu, cipele te kacigu filmske verzije glavnog lika EA-ovoa pucaj, peci, sijeci survival horrora Dead Space. Na što će to ličiti, zaista nemamo pojma, no iskreno - skoro smo sigurni da će se raditi o vrhunskom filmu. Jedini savjet koji bismo mogli dati producentima je da pored Gunnera kao glumca angažiraju i Uwea Bolla da napiše scenarij.

 

Sve u svemu, jako nam je drago da se stvari razvijaju u ovome smijeru. Filmska verzija Dead Spacea sigurno će pucati u kategoriju B-filmova, pa se potez angažiranja tipa koji je glumio u par propalih akcića kao glavnog lika čini kao šlag na tortu. Ako filmu nalijepe PG-13 markicu, kada izađe, predstavljat će dragulj koji može konkurirati samo najboljim uspješnicama Marka Dacascosa.

 

Umjetnost!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije