http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŠVERC-COMMERCE

Umjesto u Japanu, Nintendo 3DS groznica započela u Hong Kongu

nintendo3ds3
Praktički za samo nekoliko sati, Nintendo 3DS, revolucionarna handheld konzola i službeno će se pojaviti na policama japanskih trgovina, no u Hong Kongu se konzola igra već nekoliko dana

Nintendo 3DS službeno u prodaju ide prvo u Japanu i to 26. veljače, što je mjesec dana prije negoli će ju moći isprobati igrači iz drugih dijelova svijeta; 25. ožujka biti će ju moguće kupiti u Europi, a dva dana kasnije i u Sjevernoj Americi.

 

No, službeni rokovi su jedna stvar, dok se u Hong Kongu događa jedna sasvim druga stvarnost. Tamo se, naime, konzola može kupiti već nekoliko dana, naravno, na ilegalnom tržištu gdje dostiže cijenu od 450 američkih dolara. Službena cijena najavljena za Sjevernu Ameriku je inače 250 američkih dolara. Da se radi o vjerodostojnim informacijama, na svom je blogu, uz priložene fotografije ustvrdio i ugledni novinar CNN-a koji je i sam kupio konzolu po basnoslovnoj cijeni.

 

Podsjetimo, Nintendo 3DS je prava prekretnica za tehnologiju handheld konzola s obzirom da će omogućavati igračima da igraju 3D igre bez potrebe za nošenjem bilo kakvih specijalnih naočala, a podržavati će i još mali milijun svakojakih čuda poput nekoliko kamera i sposobnosti Augmented Realityja.

 

 

Osim izlaska 3DS-a, stvari će zaista postati interesantne izlaskom Sonyjevog NGP-a koji odaje dojam suludo velikog potencijala. Dapače, Sony u njega polaže tolike nade da je zbog toga zaustavio i razvoj PlayStationa 4.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije