http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Knights Contract

KA_Knights
Datum objave:
25.02.2011 13:31
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Volite God of War? E pa tada sigurno nećete voljeti Knights Contract! Saznajte zašto u našoj video recenziji
Moram priznati da i nisam bio neki ljubitelj hack & slash igara prije pojave zadnjeg God of Wara. No od tada s nestrpljenjem iščekujem svaku igru ovog tipa poput Dantes Inferna, Castlevanie itd. Sada nam je došao i Knights Contract, još jedan pripadnik ovog krvavog žanra. Međutim, Knights Contract nikako ne spada u ovu časnu ligu, makar na prvi pogled djeluje da je tako. Nećemo sada nabrajati sve njegove mane, kada su inako navedene u videu. Ali znajte da će vas igra prije svega frustrirati zbog par tragičnih pogrešaka u njezinoj igrivosti. Pa provjerite o čemu se radi i čekajte u patnji do pojave nove epizode Boga Rata.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije