http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Objavljen datum dolaska Fablea 3 na PC

Fable3
Gotovo sedam mjeseci od dolaska Lionheadovog RPG-a na Xbox 360, Fable 3 moći će zaigrati i vlasnici PC-a

Fable 3, najnovije čedo (pre)ambicioznog Petera Molyneuxa na Xbox 360 stiglo je još u listopadu 2010. i pokupilo vrlo dobre kritike. U biti se na kraju najviše kritiziralo samog Molyneuxa koji je opet obećao brda i doline, a na kraju, kao i uvijek, to nije bio u stanju sasvim ispuniti. Ne, Fable 3 ni u kojem slučaju nije bio loša igra, dapače, i zato se veselimo njegovu konačnom dolasku na PC platformu.

 

 

Microsoft je obznanio da će igra na PC stići 20. svibnja u Europi, u SAD-u nekoliko dana ranije.  Igra je dosad prodana u nešto više od 2.5 milijuna primjeraka dok je Molyneux prije izlaska izrazio želju da proda 5 milijuna.

 

Iako je igra prvo najavljivana u isto vrijeme za Xbox 360 i PC, Microsoft je odlučio da će PC verziji posvetiti još koji mjesec pažnje više kako bi se igru optimiziralo i dodalo neke dodatne sadržaje.

 

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije