http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BILO BI I VRIJEME

Na vidiku Grand Theft Auto V?

gta
Od izlaska četvrtog nastavka GTA franšize prošle su već gotovo dvije i pol godine i čini se da su Take Two i Rockstar počeli pripremati teren za dolazak sljedećeg nastavka

Nitko sa pouzdanošću ne može reći da će novi GTA svjetlo dana ugledati još ove godine, no upravo ovih dana se pojavljuju indicije koje potvrđuju mogućnost i takvog scenarija. Naime, Take Two je ragistrirao nekoliko internet domena za koje se pretpostavlja da bi mogle biti kandidati za naziv sljedećeg GTA.

 

CashForDeadDreams.com, SixFigureTemps.com, StopPayingYourMortgage.net, HammersteinFaust.com i LifeInvader.com domene su koje je registrirao Take Two, a strani mediji nagađaju da bi tematika sljedeće igre mogla biti povezana s ekonomskim kolapsom koji se u Lijepoj našoj osjeća još i danas.

 

U svakom slučaju, ako i ne dođe do izlaska igre još ove godine, onda svakako očekujemo najavu Grand Theft Auta V koji će, sigurni smo, biti hit. Naravno, igra bi se trebala pojaviti na sve tri platforme.

 

 

Sve o temi:
gta
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije