http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASILJE, LUDILO, KRV

U Mortal Kombatu preko 60 fatalitya

mortal kombat
Datum objave:
28.02.2011 14:25
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Osvanule su neke nove informacije vezanu uz dugo očekivani Mortal Kombat. Podsjetimo; riječ je o revivalu legendarnog borilačkog žanra koji je oduvijek imao veliki naglasak na krvoločnosti. Jedan od glavnih elemenata Mortal Kombatovog nasilja bili su tzv. fatality potezi. Točnije, to su bili završni potezi koji su se aktivirali pritiscima teških kombinacija tipki.

 

Uglavnom, vijest je ta da će u Mortal Kombatu biti 60 (šesdeset) ovih završnih poteza. Svaki lik imat će po dva fatalitya, a biti će i nekih skrivenih bonusa. Na što će to ličiti ne smijemo ni zamišljati. Naime, već su i stare završnice bile brutalne; čupale su se kičme, drobila srca, palile face. Međutim, ovo će biti nešto posebno! Naime, Mortal Kombat pogoniti će grafički engine nove generacije i sve će izgledati još uvjerljivije i brutalnije. Nikako za one slabijeg želuca ili nekompatibilnih moralnih opredjeljenja.

 

Nismo morali dugo čekati ni na reakcije. Stanovite australske dušebrižničke udruge već su se počele buniti. Prigovaraju ovako izraženom nasilju i žele da se igra zabrani na teritoriju Ozzielanda. Iskreno, baš nas briga da li će u tome uspjeti jer smo sigurni da ćemo mi, Europljani uživati u neokrljaštenoj verziji igre bez ikakvih ružnih cenzura.

 

Mortal Kombat kadrovi i nekoliko fatalitya

 

Legendarni fatalityi iz prvog Mortal Kombata

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije