http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRVI DO KOLJENA

Ninja Gaiden III teaser

ng3
Team Ninja napokon je objavio prvi teaser za Ninja Gaiden III

Ninja Gaiden III najavljen je na prošlogodišnjem Tokyo Game Showu gdje je najavljeno da će s ovim nastavkom franšiza krenuti u potpuno novom smjeru, čemu je djelomično uzrok i odlazak Tomonobu Itagakija koji je producirao prve dvije igre.

 

Radnje će se tako više fokusirati na 'ljudsku stranu Ryua' i općenito na njegov lik zbog čega će priča biti mnogo mračnija no u prethodnim igrama.

 

Podsjećamo, prvi Ninja Gaiden na tržištu se pojavio 2004. na Xbox konzoli, da bi se nakon dvije godine pojavio i na PlayStationu 3. Ninja Gaiden II pojavila se isključivo na Xboxu 360 i to 2008. godine i pokupila nešto slabije kritike no original.    

 

Točan datum izlaska trećeg nastavka u franšizi još nije obznanjen no pretpostavlja se da će se igra na tržištu pojaviti tek 2012. godine. Također, nije poznato ni za koje se platforme igra razvija, no nije nemoguće da će Ninja Gaiden III biti Xbox 360 ekskluziva.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije