http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEXT -GEN UNREAL ENGINE

Vizija budućnosti Epic Gamesa

ue3
Epic Games je demonstrirao svoju viziju budućnosti video igara

Epic Games je jedan od najcjenjenijih razvojnih studija u industriji video igara, a osim što stoje iza franšiza poput Unreala i Gears of Wara, kreatori su i najuspješnijeg enginea današnjice – Unreal Enginea 3.

 

Na prezentaciji na Game Developers konferenciji koja je u tijeku, Epic je prezentirao svoju viziju budućnosti grafike na sustavima koji će zamijeniti PlayStation 3 i Xbox 360.

 

Epic Games 

 

Epic Games 

 

Epic Games 

 

Epic Games  

 

'Ovo predstavlja predivnu viziju onoga što ćemo biti u stanju napraviti.' izjavio je Mark Rein, potpredsjednik u Epicu – 'Ono što je zaista uzbudljivo je to da Unreal Engine pokreće igre sve od iPhonea pa do najjačeg PC-a na tržištu. Tehnologija koju sada prezentiramo već postoji!'

 

Što reći nego da se veselimo ovakvoj budućnosti!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije