http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ACTIVISION OBJAVIO

Black Ops je najprodavanija igra za PS3

Call of Duty: Black Ops
Datum objave:
04.03.2011 13:17
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prema najnovijim istraživanjima Activisona, Call of Duty: Black Ops najprodavanija je igra za aktualnu PlayStationovu konzolu
U jeku izlaska novog DLC-a za Black Ops naziva First Strike, izdavački gigant Activision objavio je rezultate istraživanja  po kojima je Black Ops pretekao PS3 ekskluzivu Gran Turismo 5 čiji su prodajni rezultati za sada na zavidnih 6,37 milijuna prodanih primjeraka. Slijede ih Gran Turismo 5 Prologue sa 5,2 milijuna, Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots sa 4,75 te Call of Duty: Modern Warfare 2 i Uncharted 2: Among Thieves sa preko 3,8 milijuna prodanih primjeraka igre.

Zanimljivo je da je Activision zaboravio navesti točne prodajne rezulatate za Blac Ops, ali tko smo mi da sumnjamo u istinitost ovih tvrdnji.

Nije na odmet ni reći kako je Black Ops najbrže prodavana igra u povijesti video industrije kada se u obzir uzmu sve platforme. Naime, zbog ogromnog hypea koji je prethodio izlasku spomenutog naslova, Activison je u prvih pet dana prodaje prihodovao vrtoglavih 650 milijuna dolara.


Call of Duty: Black Ops multiplayer

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije