http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Painkiller: Redemption

KA_Redemption
Datum objave:
04.03.2011 13:47
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte video recenziju ove žestoke PC pucačine i usput saznajte kako se uspješno boriti protiv krize i recesije
Ne znam više ni kada se pojavio prvi Painkiller, ali znam da sam njime bio oduševljen. Ta legendarna PC pucačina radila je na jednostavnom principu. U ruke vam je dala hrpu najbizarnijeg mogućeg oružja i na vas bacila horde kreatura iz pakla. Igra je brzo stekla veliki krug poklonika i počela se širiti. To jest, počeli su se pojavljivati razno razni zavisni i manje zavisni mission diskovi i dodaci. Posljednji je pred vama, a zove se Painkiller: Redemption. I što o njemu reći? Sve smo rekli u video prilogu. Znajte samo da ćete se iznenaditi. A pritom i nešto naučiti o borbi protiv žalosne ekonomske situacije u našoj zemlji.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije