http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INTENZIVNO

Ovako će izgledati Homefront multiplayer

homefront
Izlazak Homefronta na tržište sve je bliži, a ekipa iz Kaos Studiosa sada nam je predstavila i multiplayer komponentu ovog FPS-a smještenog u blisku budućnost

Homefront je, kao što to već vjerojatno i znate, FPS smješten u blisku budućnost u kojoj Sjeverna Koreja nakon osvajanja Južne Koreje i Japana izvede i uspješnu invaziju na SAD. Nakon nekoliko godina pod apsolutističkom vlašću, američki narod pokreće svoju drugu revoluciju. Izvrsnost priče jamči autor scenarija zaslužan i za scenarij filmskog klasika 'Apocalypse Now', a u kvalitetu same igre moći ćemo se uvjeriti tek po njenom izlasku.

 

Homefront će se na tržištu pojaviti za jedanaest dana, 18. ožujka, a razvojni studio nam je vrijeme odlučio skratiti novim foršpanom koji prikazuje prilično intenzivni multiplayer. Isti prikazuje i upotrebu sve sile vozila, od onih kopnenih, pa do zračnih i onih na daljinsko upravljanje.

 

 

Iako je jasno da se Homefront neće moći nositi s ostalim pucačinama u grafici i animacijama, nadamo se da će to nadoknaditi zabavnim i kvalitetnim gameplayem i pričom.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije