http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE OVAJ TJEDAN

U BioWareu već zadovoljni prvim ocjenama za Dragon Age II

da2
Krajem ovoga tjedna Dragon Age II pojavit će se i u našim trgovinama, a BioWare posljednje dane pred izlazak igre iskorištava za dodatnu promociju

Željno isčekivani RPG iz BioWarea, Dragon Age II samo što nije ugledao svjetlo dana, na tržištu SAD-a pojavit će se već sutra, 8. ožujka, dok će se u europskim trgovinama pojaviti u petak, 11. ožujka, taman da uljepša vikend svim ljubiteljima RPG žanra.

 

Povodom skorašnjeg izlaska, BioWare je u u javnost pustio najnoviji foršpan namijenjen promociji igre na televizijama, a isti osim spektakularnih prizora iz igre sadrži i prve dvije ocjene koje je igra dobila u službenim tiskovinama PlayStationa 3 i Xboxa 360. Radi se naravno o izvrsnim ocjenama – oba lista igri su dodijelila 9/10.

 

 

No u ocjene prvih recenzija nije se previše pametno pouzdati s obzirom da su i one često dio marketinga. S druge strane, mase igrača i obožavatelja Originsa već sada mnogo toga predbacuju Biowareu i nekim njihovim odlukama koje se tiču same RPG mehanike, tj. manjka iste, pa sve do grafičkog stila Dragon Agea II. 

 

Sve to uskoro ćemo moći i samo procijeniti, a i našu recenziju možete očekivati već sljedeći tjedan.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije