http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INDIE SERIOUS SAM

Uskoro stižu čak tri Serious Sam igre!

ss4
U sklopu promocije nedavno službeno najavljenog Serious Sama 3, zagrebački Croteam angažirao je tri nezavisna razvojna studija kako bi razvili tri igre bazirane na Serious Sam franšizi

Serious Sam 3 službeno je najavljen sredinom prošloga mjeseca, nakon čega su objavljeni i prvi spektakularni screenshotovi iz igre koja bi nakon nekoliko godina ponovno trebala pozornost svjetske gaming zajednice usmjeriti na zagrebački Croteam.

 

Kako developeri danas svoje naslove promoviraju na najneobičnije načine, čak do te mjere da promotori često završe u policijskim postajama na ispitivanju, kao što je to bilo u slučaju posljednjeg Splinter Cella i Killzonea 3, Croteam se odlučio za potpuno drugačiju filozofiju koja nas je iskreno obradovala.

 

Oni su naime angažirali tri mala indie razvojna studija kako bi razvili tri igre bazirane na Serious Sam franšizi.

 

Tako Mommy's Best Games radi na igri pod imenom 'Serious Sam: Dobule D', a radi se o klasičnoj side-scrolling pucačini koja sadrži 'vrhunsku rukom crtanu grafiku'.

 

Croteam 

 

Be-Rad Entertainment radi na igri 'Serious Sam: Kamikaze Attack' koja igrača smješta u ulogu jednog od najupečatljivijih Samovih neprijatelja u kojoj isti mora prolaziti kroz levele izbjegavajući Samovu paljbu.

 

Croteam 

 

Konačno, Serious Sam: The Random Encounter na kojoj radi Vlambeer studio je turn-based RPG u kojemu neće biti važni brzi prsti već će za pobjedu nad brojčano nadmoćnim neprijateljem trebati i malo promišljanja.

 

Croteam 

 

Sva tri naslova na još nepotvrđenim platformama trebala bi se pojaviti u nadolazećim mjesecima, dok je Serious Sam 3 najavljen za ljeto 2011. i to za PC i konzole.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije