http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PAD KRALJA?

Dragon Age 2 pokopan na Metacriticu

Dragon Age2
Za sve one koji se vesele novome Dragon Ageu stiže par uznemirujućih novosti.

Uzbuđenje vezano uz izlazak novog Biowareovog RPG-a vrlo su brzo kontrirale iznenađujuće reakcije na popularnom siteu Metacritic. Velik broj korisnika na dotičnom se, naime, pobunilo protiv BioWareove razvojne politike korištene u novom Dragon Ageu. Prema njima, Dragon Age je neisporirana, pojednostavljena i loše dizajnirana ljuska svojeg prethodnika. Ako je vjerovati ovakvim osvrtima (kojih je mnogo, te čija se prosječna ocjena kreće oko 1 i 2 od 10), Dragon Age 2 mogao bi biti u popriličnim problemima.

 

Ako nas pitate što mislimo o čitavoj priči, recimo da imamo dva objašnjenja. Prvo je mogućnost da konkurencija zbog bojazni od uspjeha novog Dragon Agea organizira "spontanu pobunu" na Metacriticu kako bi igri smanjila rejting među igračima. Druga je da se velik broj gejmera pobunio zbog pojednostavljivanja njihove omiljene igre. Dragon Age bio je popularan među hardcore zajednicom - pogotovo na PC računalima. Olakšavanje i "povećavanje pristupnosti" igre samo može naljutiti ili otjerati fanove žanra. To znamo jer se smatramo njima.

 

Bilo kako bilo, Krešimir Lauš sutra (ak' Bog da) objavljuje recenziju novog Dragon Agea, pa ćete iz prve ruke čuti što mi mislimo o novome nastavku ovog mega-popularnog RPG-a. Do tada, ostaje vam ili da vjerujete "fanovima" ili da se oslonite na druge online recenzije, ne biste li saznali tajnu prije nego što iskeširate 40 eura za igru koja vam se možda ne bi svidjela.

 

Kak' fora, a?

 

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije