http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK ROBOTIKE

Hawken - revolucija počinje

Prije svega nekoliko dana, mali i nezavisni studio iz Los Angelesa dao je mali uvid u nešto što bismo mogli nazvati grafičkom gejming evolucijom

Hawken, novi projekt nezavisnih developera pod imenom Adhesive Entertainment, nedavno je osvanuo na internetu te na Youtubeu privukao preko 150.000 klikova. O čemu se ovdje radi? Pa, o timskoj pucačini nove generacije koja umjesto klasičnih vojnih njuški koristi prave pravcate - mechove. Sama tematika trebala bi se vrtjeti oko mogućnosti kastomizacije strojeva, timskoj igri i korištenju masivne razorne moći dotičnih.

 

No nekako nam se čini da će najveću pažnju privući (barem u trenutnoj alfa fazi) superiorna grafika. Naime, efekti koje Hawken koristi, realistično osvjetljenje i fenomenalan dizajn urbanih mapa, ostavlja bez daha. Sami strojevi, barem po pitanju kretanja, trebali bi po našem mišljenju biti masivniji i glomazniji, no i u trenutnom stanju izgledaju dosta dobro. Sve scene iz impresivnog foršpana su izvedene pomoću promatračke kamere, dok će sama igra kompletno biti 'odrađena' iz prvog lica - što uključuje mnogo očekivan cockpit.

 

Datum izlaska još nije objavljen, no sigurni smo da igra neće biti gotova barem do kraja godine. Bilo kako bilo, Hawken izgleda impresivno, mi se radujemo multiplayer mečevima punih raskomadanih robota, a na vama je da slinite nad foršpanom dok ne umrete od dehidracije.

 

ISSSSO MIKI

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije