http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRSTI U PEKMEZU

Bioware recenzirao vlastitu igru

dragonageii
Nakon čitave gomile kontroverzi vezanih uz Biowareov novi roleplaying naslov, stigla je i ona u kojoj firma koristi nečasne radnje kako bi Dragon Ageu 2 podigla loš rejting steknut sa strane igrača.

Tamo negdje na Internetu (konkretno, na Metacriticu) pronađen je post u kojem jedan od Biowareovih zaposlenika ocjenjuje Dragon Age 2, te mu nastoji podignuti zastrašujuće loš rejting. Dragon Age 2 je, inače, već dobio poprilično gadan rejting i kod igrača i kod developera. Čak i njegovi autori komentiraju kako je igra bila požurivana, te kako je izašla na tržište "nesavršena".Uglavnom, kako bi to popravio, Biowareov inžinjer, koji se maštovito maskirao kao jedan od gejmera, te ostavio srceparajući komentar koji uz pet zvjezdica tvrdi kako su sve negativne recenzije rezultat osobne preference.

 

Ruku na srce, igra je puna presječenih zavoja, slabo krpane radnje i razvodjnenih borbenih sekvenci. Adaptacija iste "kežul gejmerima" samo je potvrdilo kako podilaženje "vikend-igračima" samo uništava hardcore-gaming. Ipak, kako u zadnje vrijeme velike kompanije zapostavljaju ukuse i žanrove u namjeri prilaženja sve široj publici, nije ni čudo da igre poput razvodnjenog Dragon Agea 2 dobivaju po nosu od igrača koji su očekivali nešto sasvim drugo (ergo, nastavak jedne solidne hardcore RPG igre koja vuče korijene od legendarnog Baldur's Gatea).

 

Bilo kako bilo, novi Dragon Age je vani, kritike recenzenata su uglavnom solidne, igrači ga u načelu ne mogu smisliti, a vama jedino ostaje odlučiti kojima više vjerujete. Osim, naravno, ako ste već kupili igru i sami došli do (više ili manje zadovoljavajućeg) zaključka.

 

Dragane, Dragane, ljubim li te u čelo!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije