http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAN ZA FPS-OVE

Novi foršpani za Brink i F.E.A.R. 3

fear3
Danas su objavljena još dva foršpana za dva FPS-a koji nam stižu već u svibnju i to sa samo nekoliko dana razlike

F.E.A.R. 3 ilitiga F.3.A.R. pokušaj je Warner Bros.-a i Day 1 Studiosa da F.E.A.R. franšizu vrati na staze stare slave koja je pomalo ishlapila drugim nastavkom koji je bio dobar, no ne razini koju je postavio original.

 

U trećem nastavku biti će implementirana i podrška za co-op i poboljšani cover sistem, a mnogo truda navodno je uloženo i u multiplayer. Kroz igru će igrač moći kontrolirati i Point Mana i Paxtona Fettela, baš kao što to sugerira i cover same igre. Podsjećamo, igrač je i u prošlim igrama kontrolirao Point Mana dok je Paxton Fettel bio na suprotstavljenoj strani. Igrajući s Point Manom, gameplay će biti F.E.A.R. klasika s napucavanjem i usporavanjem vremena, dok će Fettel koristiti moći poput telekineze, zbunjivanje neprijatelja, opsjedanje i to bi trebala biti garancija prilične raznolikosti igre.

 

Igra je najavljena za 26. svibanj i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

O Brinku smo pak već pisali u mnogo navrata a radi se o prvom samostalnom projektu dokazanog Splash Damagea koji obećava ultimativno multiplayer iskustvo kroz iznimno dinamični FPS s parkour kretanjem.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 20. svibnja i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama;

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije