http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CIJENA KONTROVERZE

Homefront na popustu drugi dan nakon izlaska

Homefront
Nije prošlo niti 48 sati od izlaska THQ-ovog kontroverznog naslova, a već su krenuli prvi popusti.

Stara seoska glasi "ne laje pas zbog sela". Ovo se definitivno može primjeniti na situaciju sa novim THQ-ovim ratnim naslovom Homefront. Neposredno nakon prve navale loših ocjena u recenzijama, te opasnog pada cijene dionice spomenute tvrtke, marketinški magovi odlučili su učiniti nešto nezamislivo.

 

Naime, niti dva dana nakon izlaska igre, THQ joj je snizio cijenu za čak 20 dolara. Ovo znači da ćete, ako se odlučite na kupnju, umjesto za 59,99$ igru moći ubosti za 40$. Homefrontovi autori se već dva dana drže za glavu, s obzirom da je njihov mainstream kontroverzni super-naslov pogodio zid supersoničnom brzinom, te doživio jako slab odaziv među igračima, recenzentima i distributerima. Znate ono, gejmersko huškanje trećeg svjetskog rata sa neukusnim TV reklamama, namjernim trpanjem neprimjerenog sadržaja u naslov samo da se igra proda i tako dalje - u konačnici se ne isplati. Pa ljudi, nismo u devedesetima pa da igre možete prodavati samo zbog fatality opcije.

 

Sve u svemu, nadamo se da će posrnuli Homefront nakon radikalnog spuštanja cijene možda i prodati par kopija. Bilo bi žalosno da THQ nakon toliko ulupanih marketinških budžeta na kraju ne proda igru u koju se uzdao kao bestselera sezone. Budimo realni, ljudi...želimo da firma, ako već ništa drugo, bar podeblja budžet kako bi izlazak Warhammer 40k MMO-a dobio malo monetarne podrške.

 

Homefrontastično, ke ne?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije