http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SKUPLJAJTE PARE

Definirane cijene NGP-a

NGP_2
Za sve znatiželjnike kojima se kupuje novi Sonyev prijnosnik, stigle su dobre vijesti.

Sony je danas, čini se, objavio dva cjenovna ranga za novi NGP. Uređaj budućnosti imati će touchscreen, touchpad, dvije gljive, četiri snajpera, haubicu i cirkular, a na policama bi se trebao pojaviti krajem ove jeseni. Konkretno u studenom. Sony ne tvrdi kako uređajem planira konkurirati Nintendu, no cijene koje su objalvjene, čini se, pjevaju drugu pjesmu.

 

Naime, dva Sonyeva portabilna paketa koštaju 250$ i 350$. Razlika u dotičnima vrti se oko povezivih opcija i startnog paketa. Prvi paket koji sadrži i 3G povezivost koštao bi oko 350$, dok bi onaj bez koštao osjetno niže - 250$. Ovo se u neku ruku proturiječi nedavnim glasinama o jedinstveom modelu uređaja, no s obzirom na količinu polovičnih informacija koje plutaju 'netom, ne bismo se čudili da konačni proizvod ima kompletno drukčiji cjenovni model. Naime, ova vijest došla je od jednog od distributera Sonyevog uređaja, tako da preporučamo da sve uzmete sa zrnom soli.

 

Bilo kako bilo, novi NDS prema trejlerima izgleda fantastično. Hoće li upropastiti Nintendov tulum svojim HD opcijama, čisto sumnjamo. Ono čemu se poglavito veselimo je - da će donjeti hrpu inovativnih i igrivih naslova u kojima ćemo uživati i pričati mjesecima.

 

Mali Epicov trailer adaptacije Unreal enginea na NGP.

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije