http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MA NEMOJ

Crysis 2 demo povučen za PS3

Datum objave:
18.03.2011 10:44
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA je povukao multiplayer demo nadolazeće hit igre Crysis 2 s konzole PS3 samo dva dana nakon što je bio dostupan
Kako je to lijepo objasnio izdavački div Eletronic Arts, Crysis 2 demo povučen je s konzole PS3 samo dva dana nakon objavljivanja kako bi se popravili neki očiti nedostaci te kako bi igrači mogli uživati u igri kada se njena službena verzija i službeno pojavi. Uzrok povlačenja demoa su pritužbe igrača prvenstveno na nemogućnost spajanja na servere, što je konkretni demo činilo praktički bezvrijednim. Izgleda da je pritisak na EA bio prevelik te su odlučili maknuti demo kako bi na vrijeme stigli ispraviti greške prije izlaska igre koji je zakazan za idući tjedan.

Ipak, unatoč problemima s logiranjem na servere, povlačenje demoa nije baš najbolje sjelo vlasnicima konzola PS3. 'Trebalo mi je šest sati da skinem demo, a ostatak dana sam se pokušao spojiti na servere, što nikako nisam uspijevao. Sada kada sam konačno uspio na njima nema nikoga. Imao sam osjećaj kao da sam jedini skinuo demo', napisao je jedan vrlo nezadovoljni korisnik.

Ovakav potez EA zasigurno nije dobar uvod u samu prodaju službene verzije igre jer je prvi dojam koji steknete spram igre vrlo bitan, ako ne i presudan.


Crysis 2 demo

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije