http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HAVAJI PODUZIMAJU MJERE

Video igrom protiv debljine

Kako bi natjerale lokalnu djecu da se više kreću, vlasti u Honoluluu na Havajima odlučile su se na zanimljiv i zabavan potez

Što se dešava kada vam je skoro pola državljana opterećeno (doslovno) prekomjernom težinom. Za stare prdonje možda nema neke prevelike nade (osim da se počnu baviti nečim), ali za male još ima. Lokalni školski sustav je potpisao ugovor s Konamijem i u škole službeno uveo Dance Dance Revolution kao način rekreacije.

 

Za one manje informirane, DDR je glazbena igra u kojoj igrači pritiskom na ploče na tlu 'plešu' uz definirane uzorke u igri. Zvuči blesavo komplicirano, ali recimo samo da, ako već ništa drugo, jako podsjeća na Guitar Hero, samo što svirate nogama... Znate što, evo vam klip pa sami zaključite.

 

Mali rastura...

 

Video igre ionako privlače djecu kao med pčelice, pa vjerujemo da će ovaj potez uroditi plodom - ergo, bit će puno manje malih debelih Havajaca. Sad, ono što nam pada na pamet kao rješenje jednog od problema naše države koji bismo mogli riješiti na sličan način je sljedeći: napraviti 200.000 ilegalnih online poker accountova i dati hrvatskim školarcima da napune državnu blagajnu. Ovako će se naučiti donositi brze logične odluke, družiti se, te pomoći domovini. Zvuči super, zar ne?

 

DDR trailer

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije