http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CRYSIS 2!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

crysis2
Iako smo ove godine već dobili nekoliko velikih hitova, sezona onih najboljih tek nadolazi u narednim tjednima i mjesecima

Nakon nekoliko godina isčekivanja napokon nam stiže Crysis 2 i to već u utorak, na PC, PS3 i Xbox 360 platforme. O Crysisu 2 najvjerojatnije već znate – sve. Redovito smo vas izvještavali o njemu još od prvih najava, a možda ste igru već zaigrali i sami kroz demo verziju na nekoj konzoli ili kroz nesretno procurjelu betu koja je doduše bila puna problema.

 

 

Za one mlađe u utorak stiže i Lego Star Wars III i to na PC, PS3,  Xbox 360, Wii, DS, 3DS i PSP platforme. Nadamo se da će igra biti barem upola impresivna kao ova lista platformi na kojima će se igra pojaviti.

 

 

U utorak na PC platformu napokon stiže i Assassin's Creed: Brotherhood, po mnogima najbolji dio franšize, a vlasnici PlayStationa 3 moći će uživati u Tomb Raider: Trilogy, reizdanju prve tri Tomb Raider igre.

 

U srijedu na PC, PS3 i Xbox 360 dolazi Ghostbusters: Sanctum of Slime, a samo na Xbox 360 Swarm. U četvrtak će vlasnici Wii konzole moći zaigrati TrackMania: Build to Race.

 

Već sljedećega tjedna dolazi pregršt izvrsnih naslova poput WWE All Stars, Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters, Shift 2: Unleashed i NASCAR 2011: The Game.

 

 

 

Sve o temi:
wii
ds
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije