http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON AVANTURA

Gray Matter

GrayMatter
Gray Matter avantura je koja se na tržištu prvotno trebala pojaviti još 2004. godine, no nakon brojnih odgoda igra je stigla tek nedavno. Ipak, igra zbog toga nije izgubila na kvaliteti i zasigurno će oduševiti dobar dio ljubitelja dobrih avantura

Gray Matter je avantura koja se na tržištu trebala pojaviti još 2004. godine. Igra je u međuvremenu promijenila nekoliko razvojnih studija, a cijelo vrijeme iza projekta je stajala Jane Jensen, scenaristica zaslužna za legendarni Gabriel Knight serijal. Zbog toga su mnogi od Gray Mattera unaprijed očekivali instant-klasik. Klasik nismo dobili, no vrlo dobru avanturu – jesmo.

 

Da, dobro vidite, ovo je prva od tri video recenzije koje Vam Gamereport donosi ovoga tjedna. Ovu današnju napravili smo u nešto drugačijem sastavu i bez skečeva zbog kojih smo prepoznatljivi, no vjerujemo da ćete ipak biti zadovoljni, barem dio vas.

 

Uživajte!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije