http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MJESEC DANA DO IZLASKA

Operation Flashpoint: Red River – novi foršpan

Nešto više od mjesec dana ostalo je do izlaska Red Rivera, ekspanzije za Operation Flashpoint: Dragon Rising iz 2009. godine

Operation Flashpoint: Dragon Rising bio je željno iščekivani nastavak legendarnog originala iz 2001. koji je postavio ultimativne standarde u žanru taktičkih FPS-ova i slobodno možemo reći da ih još nitko nije uspio nadmašiti. Pa tako ni Dragon Rising, koji je bio vrlo dobra igra, no ipak ispod očekivanja najzagriženijih obožavatelja franšize.

 

Nakon Dragon Rising, Codemaster će već sljedećega mjeseca objaviti ekspanziju za nj, i to pod imenom Red River. Radnja ekspanzije bit će smještena u zamišljeni sukob u Tadžikistanu tijekom 2013. godine. Uglavnom, nakon što u navedenoj zemlji bukne građanski rat, dolaze svjetski policajci, marinci vojske SAD-a, kako bi smirili situaciju. No ta akcija se ne sviđa susjednoj Kini te nakon što američke snage odbiju stupiti u Tadžikistan, u sukob se umiješa i Kina.

 

Operation Flashpoint: Red River najavljen je za 26. travnja 2011. godine za PC, PS3 i Xbox 360. Kako je do izlaska igre ostalo vrlo malo vremena, Codemasters je objavio i novi trailer, koji je doduše pun tipično američke propagande i kvazipatriotskog prenemaganja, no zato barem sadrži zanimljive scene gameplaya.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije