http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NE DA IM SE VIŠE

Žene sve manje igraju video igre

ces 2010 booth babes videoigre sajmovi
Na općenitu žalost svih sladokusaca koji vole gledati djevojke kako igraju igre, dotična pojava postaje sve rjeđa i rjeđa

Kao što i naslov nalaže, loše se piše ženskoj manjini u svijetu gejminga. Tijekom prošlih nekoliko godina, barem sudeći prema statistikama, postotak ženki u odnosu na mužjake za gamepadovima, miševima te tipkovnicama srozao se praktički za dvije trećine. Naime, 2006. broj ženskih igrača išao je okvirno u omjeru jedna gejmerica na osam gejmera. Danas, u ovo stresno doba, broj se dramatično smanjio. Štoviše, danas, barem prema statistikama, svega 4% žena igra igre u odnosu na 12% prije pet godina.

 

Xbox osveta.

 

Razlog ovome, prema statističarima barem, je povećanje ženske populacije u biznis sektoru. Laičkim terminom - cure rade više, pa se manje stignu igrati. Realno gledano, broj ženskih igrača u odnosu na muške daleko je balansiraniji u masivnim multiplayer igrama (gdje ih možete naći na svakom koraku). Opet, u drugu ruku, velik broj igrača u World of Warcraftu tvrdi da je ženskog spola, pa upravo zbog toga ne želimo ulaziti u dublju analizu situacije.

 

 

Ljubav prema....World of Warcraft accountu.

 

Problemčić kod ovog statističkog istraživanja je dijelom i broj žena u startnom uzorku. Za razliku od ankete iz 2006., u ovoj je sudjelovalo 450 žena. Drugim riječima, uzorak je smanjen, tako da kompariranje starih rezultata i novih dijelom pada u vodu. Bilo kako bilo, poanta je da žene, bez obzira na statistike, i dalje igraju igre. Barem po našem mišljenju broj ženskih igrača nije se dramatično promijenio već par godina. Ženski pro gameri postoje, a djevojke u nesmanjenom broju i dalje igraju igre. Moderna su vremena, narode - svi smo mi tu jednaki, makar na početku partije.

 

Samo ponedjeljkom...

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije