http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNJAČA

Playomania te vodi na Ligu prvaka

playomania
Uploadaj najbolji gol u FIFA Soccer 11 na You Play na web stranici Playomanie i otputuj na Ligu prvaka!

Uploadaj najbolji gol u FIFA Soccer 11 na You Play na web stranici Playomanie  i otputuj na Ligu prvaka! Pod pokroviteljstvom GMC-a dijelimo vikend paket za Finale Lige prvaka u Londonu od 27. do 29. svibnja. U paket je uključen prijevoz avionom, smještaj te karta za utakmicu.

 

Nagradu će osvojiti najvještiji u kategoriji najbolji gol u FIFA Soccer 11.

 

Najbolji gol će se izabrati na sljedeći način. Od svih pristiglih golova biramo 20 najboljih - 10 golova će izabrati uredništvo Playomanie, a 10 golova se bira po glasovima gledatelja Playomanie. Ukupnog pobjednika natječaja za najbolji gol bira tročlani žiri, koji je sastavljen od renomiranih imena hrvatskog nogometa.

 

Trajanje nagradne igre je od 21. ožujka do 1. svibnja.

 

Proglašenje pobjednika je 6. svibnja.

 

Nagrada se uručuje pobjedniku 8. svibnja u 11 sati u GMC centru kada će se obaviti i provjera putovnice.

 

Uručenje nagrade biti će emitirano 10. svibnja.

 

Osim glavne nagrade, pobjednik dobiva promo majice GMC i Playomania u kojima se mora svakodnevno fotografirati i uploadati svaki dan na naš Facebook profil fotku iz Londona, sa tekme, slavlja i sl.

 

Pravila nagradne igre:

1. Kreativni natječaj organiziraju Playomania i GMC
2. U kreativnom natječaju mogu sudjelovati svi državljani Republike Hrvatske stariji od 18 godina
3. Svi koji ispunjavaju uvjete po godinama mogu se prijaviti na natječaj sa svojim radovima
4. Bira se jedan pobjednik .
5. Pobjednik mora posjedovati važeću putovnicu.
6. Sudionici se prijavljuju tako da uploadaju snimke svojih najboljih golova u FIFA Soccer 11 na web stranicu Playomanie (priznaju se sve vrste snimke, bitno je da se vidi gol)
7. Najbolji gol se bira od svih prijavljenih golova. Playomania uredništvo bira 10 najboljih, a 10 najboljih golova biraju gledatelji Playomanie i posjetitelji web stranice Playomanie
8. 20 odabranih najboljih golova nosi se na uvid žiriju u sastavu od tri renomirane osobe, stručnjaka za nogomet koji biraju najbolji gol (sastav žirija bit će objavljen naknadno)
9. Pobjednik po izboru žirija dobiva nagradu Put u London na finale Lige prvaka (osiguran je prijevoz, smještaj, karta za finale Lige prvaka)

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije