http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Homefront

Homefront
Datum objave:
24.03.2011 10:30
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Obranite SAD od okupacije zlih sjevernokoreanaca i pritom se dobro zabavite

Pred vama je recenzija dosta kontroverznog i od nekih dosta popljuvanog Homefronta. No situacija nije tako crna kako ste možda pomislili zbog nekih drugih recenzija sa weba. Ne, nije, Homefront je solidan proizvod vrlo hrabrog koncepta. Tu je i još bolji multiplayer sa dosta specifičnim sustavom napredovanja pogodnijim za nešto neiskusnije igrače. Nećemo duljiti, već kliknite na našu iscrpnu recenziju u kojoj smo obradili sve aspekte ove zanimljive pucačine.

 

Podsjećamo da je "Shogun nagradnjača" već neko vrijeme završena te da će se rezultati pojaviti već sutra (petak) na stranicama Gamereporta. Također, sutra kreće i nova nagradnjača pa svakako budite sa nama!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije