http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ARGH, NOT AGAIN!!!

Odgođen Duke Nukem Forever!

dukenukemforever
Kada je Gearbox prošle godine preuzeo Duke Nukem Forever, prezentirao demo verziju i objavio konačni datum izlaska, pomislili smo da je čekanju napokon kraj. E pa nije!

Da, po milijunti put odgođen je izlazak Duke Nukem Forevera, igre koja je u razvoju još od 1997. godine. Nakon što je 3D Realms 2009. godine potpuno ugasio projekt, prava na igru otkupio je Gearbox Software predvođen Randyjem Pitchfordom koji je na igri i sam radio u ranom stupnju razvoja.

 

Ubrzo nakon preuzimanja igre, Gearbox je javnosti prezentirao i demo verziju te odredio konačan datum izlaska igre čiji razvoj traje već dobrih 13 godina. Izlazak igre najavljen je za 3. svibnja, no upravo je stigla obavijest da se igra odgađa do 10. lipnja.

 

Gearbox je javnost o odgodi odlučio obavijestiti putem vrlo smiješnog videa;

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije