http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AGGRESSIVE, STEALTH

Sloboda izbora u Deus Exu

deusex
U najnovijem traileru autori igre demonstriraju slobodu izbora u Deus Exu koja potpuno mijenja gameplay

Deus Ex: Human Revolution jedan je od najisčekivanijih RPG/FPS križanaca u ovoj godini, a na tržištu bi se trebao pojaviti 26. kolovoza na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Nakon niza CGI trailera koji se mogu svrstati među najbolje u povijesti, ekipa iz Eidos Montreala sve više otkriva dijelove samoga gameplaya, a kroz najnoviji trailer objašnjavaju još jedan segment istoga.

 

 

Kao što možete vidjeti, u igri ćete uvijek moći birati na koji način želite proći određenu situaciju. Prvi demonstrirani dio je prijeđen agresivno, u klasičnom FPS stilu. Zanimljivo je primijetiti i to da se kamera pri izvršavanju egzekucija hladnim oružjem prebacuje iz prvoga u treće lice.

 

Nakon toga, ista situacija prijeđena je na stealth način, tihim ubijanjem i izbjegavanjem sukoba. Na kraju je tu i opcija 'adaptive' tj. prilagođavanje gameplaya situaciji gdje se kombinira i agresivni i stealth sustav.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije