http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASLJEDNIK ODLIKAŠA

Objavljen datum izlaska F1 2011

F1 2010
Codemasters je danas objavio kada će biti objavljen najnoviji dio franšize F1

Mnogi od vas sigurno se sjećaju prošlogodišnjeg F1 2010 koji je oduševio i kritiku i publiku te je odmah proglašen jednom od najboljih F1 igara u povijesti gaminga. Kako bi dovoljno iskoristio te činjenice, Codemasters se odmah bacio na izradu nastavka pod očekivanim imenom F1 2011.

 

F1 2011 na tržištu će se pojaviti u rujnu ove godine, objavljeno je danas iz Codemastersa. Igra se razvija za PC, PS3 i Xbox 360, ali u isto vrijeme i za Nintendo 3DS i Sonyjev NGP.

 

Prema najavama, F1 2011 trebao bi pogoniti potpuno novi EGO Engine v2.0, za razliku od prethodnika koji je temeljen na verziji 1.5 koja je u biti blago modificirana v1.0 verzija. Na v2.0 engineu bazirat će se i nadolazeći Dirt 3 iz kojega smo već vidjeli nekoliko in-game prizora, a na tržištu će se pojaviti 24. svibnja.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije