http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MA TKO TO TAMO MENE UBIJA

Sega radi na hororu za Kinect

rom
Prije nekoliko sati iscurili su dodatni detalji vezani uz novu ekskluzivu Xbox360 Kinect u kojoj će, čini se, krvi biti posvuda

Znate kako vam je to: oko sedam navečer bavite se svojim djetetom, družite se, igrate neku šarenu i bezazlenu Kinectovu igru, a kad mali ode spat, tata preuzima kormilo. Upravo ovo desit će se, barem prema glasinama, kada pokrenete novi Segin Rise of Nightmares - akcijski horror najavljen za ovo proljeće. Igra je, naime, u originalu bila najavljena na prošlogodišnjem TGS-u, no čini se da su autori zbog jednog ili drugog razloga daljnju medijsku eksponažu prekinuli.

 

Nama se, nekako, čini sasvim logično, s obzirom da Rise of Nightmares obećava takve gadarije kakve niste već dugo gledali. Budući da igra radi iz perspektive prvog lica, a radi se o skoro klasičnom scenariju 'ja ušao u kuću, ona puna demona, a pred vratima motorna pila i flekserica', ne brinite se o tome kakve užase ćete gledati tijekom same igre. Dobro nam je, također, poznato kako se ovo pretvara u čistu cimalicu za mlade gejmere koji jedva čekaju igrati nešto 'kaj mama ne da'. Uglavnom, da skratimo priču - u igri ćete se seksati iz prvog lica, umirati na stotinu kreativnih načina (jedan od kojih uključuje situaciju gdje vam odsjeku ruke, nakon čega bespomoćno mlatarate s dvije fontane crvene tekućine), mrcvariti hrpu zombija pomoću borbenog sustava gdje se izravno putem mlataranja bacate u sukob s protivnicima.

 

S obzirom da na igri radi tim odgovoran za  serijal treš-pucačina House of the Dead, čini se da će se raditi o svojevrsnoj varijaciji na railway shooter, no budući da autori nisu ništa spominjali o tome, pretpostavljamo da je najbolje to sve ostaviti špekulacijama i konkretnim najavama. Dotad se slobodno pripremite za mlataranje epskih razmjera, jer najnasilnija Kinectova igra dolazi uskoro.

 

Veselo, ke ne?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije