http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VJEŠTICA S PUŠKOM

Dungeon Siege III: predstavljena Katarina

ds3
Autori nadolazećeg akcijskog RPG-a javnosti su predstavili još jednog lika – Katarinu koja neodoljivo podsjeća na Bayonettu

Dungeon Siege III najnoviji je projekt Obsidian Entertainmenta, studija koji iza sebe ima primjerice hvaljeni Fallout: New Vegas, ali i propali Alpha Protocol. Obsidian je zapravo najpoznatiji po razvoju igara tuđih franšiza, pa su tako radili i na nastavku fenomenalnog SW: KOTOR-a, Neverwinter Nightsu 2 i dvama ekspanzijama, a Dungeon Siege franšizu preuzeli su od Gas Powered Gamesa nakon što je Square Enix prava na franšizu preuzeo od Microsofta.

 

Radnja igre biti će smještena u rascijepano kraljevstvo Ehb-a koje kontrolira Jeyne Kassynder u kojoj će igrač u ulozi posljednjeg Legionara(koji su krivo optuženi za ubojstvo kralja Ehb-a, pa time i raspad kraljevstva) pokušati reformirati Legiju i svrgnuti Jeyne.

 

Jedan od likova kojima ćemo moći upravljati biti će i Katarina koji nam je Obsidian upravo odlučio predstaviti kroz krati video-isječak;

 

Katarina je kći oca majstora vatrenog oružja i majke vještice što je vidljivo iz njenih sposobnosti, a nas je neodovljivo podsjetila na opaku Bayonettu.

 

Dungeon Siege III najavljen je za 27. svibnja i to za PC, PS3 i Xbox 360, a najavljuje ga se kao opakog konkurenta pomalo razočaravajućem Dragon Ageu II.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije