http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIPREMA ZA MASS EFFECT 3

Stigao je 'Arrival', posljednji Mass Effect 2 DLC

masseffect3
'Arrival' DLC posljednja je prilika za druženje s ovom, po mnogima, najboljom igrom 2010., prije negoli krajem godine dobijemo priliku zaigrati Mass Effect 3

Mass Effect 2 je početkom ove godine primio zaista brojne nagrade za najbolju igru 2010. godine, a svoj uspjeh okrunio je i dolaskom na PlayStation 3 platformu, točno godinu dana nakon što su ga imali priliku zaigrati vlasnici PC-a i Xboxa 360. No, ono što se BioWareu još mora priznati je i to da je nakon izlaska igre izdao još pravu hrpu dodatnih sadržaja za igru, a 'Arrival' je već treći po redu mission pack, nakon ranijih Overlorda i Lair of the Shadow Broker.  

 

Najnoviji DLC, prema riječima autora, trebao bi radnju pripremiti za Mass Effect 3 tj. za invaziju Reapera na Zemlju, a treći nastavak u franšizi najavljen je za 'blagdane 2011.'.

 

DLC se može downloadati s Xbox Livea za 560 Microsoft ili BioWare pointova ili za $6.99 američkih dolara.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije