http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZASLUŽENA PROMOCIJA

Hideo Kojima postao potpredsjednik Konamija

Metal.jpg
Autor vrlo popularnog Metal Geara od danas radi na novoj poziciji u Konamiju

Hideo Kojima, autor čuvenog Metal Gear Solida, ovih dana ima razloga za slavlje. U nedavnoj objavi za javnost dotični gospodin promoviran je u potpredsjednika izvršnog odbora Konamija, japanskog softverskog diva. Ovaj slijed događaja do neke mjere je očekivan, s obzirom da je Kojima u industriji još od sredine osamdesetih te da je manje-više svaki naslov koji je dotaknuo pretvoren u suho zlato.

 

Kojimin Snatcher.

 

Što se same promocije tiče, naša jedina želja je da gospodin Kojima i dalje nastavi raditi na igrama te da se previše ne udubi u izvršne poslove. Genij poput njega posjeduje jednostavno prevelik potencijal, pa bi bila šteta zanemariti ga i orijentirati se isključivo na poslovnu stranu gaminga.

 

Sve u svemu, s Kojimom na čelu, sve nam se čini da će serijal Metal Gear postati doslovni sinonim za Konami, s obzirom da će ga se štancati punom parom. Kao potvrdu ovoj pretpostavci spomenimo i informaciju koja je procurila o radu na Metal Gearu 5 (koji je službeno, naravno, još 'tajni projekt').

 

Awesome!

 

 

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije