http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ŽIV JE!

Max Payne 3 ipak još u produkciji

mp3
I dok je dobar dio gejmera potpuno digao ruke od Max Paynea 3 koji je najavljen još početkom 2009. godine, a krajem iste se trebao pojaviti i na tržištu, čini se da je još itekako živ

Još početkom ove godine u jednom smo se tekstu osvrnuli na nedostatak ikakvih informacija o radu na trećem dijelu franšize Max Payne zbog čega je uvriježeno mišljenje u gaming zajednici postalo to da je razvoj igre potpuno stopiran ili je na čekanju. Tome u prilog ide i činjenica da je igra trebala svjetlo dana ugledati još tijekom blagdana 2009, a onda ne samo da nismo dobili igru, nego otad nismo dobili ni bilo kakve konkretne informacije njenom izlasku.

 

No čini se da je stvar ipak krenula, a vijest je jučer pokrenuo jednostavan tweet na službenom Rockstaraovom profilu: 'He's coming.' Na koga su točno mislili, pokazala su i dva opskurna screenshota koji nam još jednom ne otkrivaju mnogo.

 

Rockstar  

 

Rockstar

 

 

S obzirom na ovu iznenadnu informaciju, u sljedećim tjednima očekujemo i nove screenshotove, ali i trailer. Dotad, zadovoljite se s onim iz 2009. godine.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije