http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMERI DOBROGA SRCA

Igrači Team Fortressa 2 donirali 300.000 dolara za Japan

Društvo još na gejmere prečesto gleda kao na čudne biljke, no oni su još jednom pokazali veliko srce

Nedavno smo pisali o multimilijunskim iznosima koje su korporacije iz industrije videoigara donirale razorenom Japanu. Najveći iznos tako je uplatio južnokorejski NCsoft – čak 6,3 milijuna američkih dolara, a nakon toga slijedi zajednička donacija Sonyja i Nintenda sa sedam milijuna američkih dolara. Za usporedbu, južnokorejski automobilski gigant Hyundai za Japan je uplatio tek oko milijun dolara.

 

Naravno, gejmeri nisu stali na tome, nego nastavljaju pomagati. Tako je Valve u shopu unutar Team Fortressa 2 na prodaju stavio tri vrste virtualnih šešira, i to po cijenama od 7,99, 19,99 i 99,99 dolara. Mogli ste kupiti za bilo koju klasu, a Valve je u svega nekoliko dana na taj način sakupio nevjerojatnih 300.000 dolara iliti oko milijun i pol kuna.

 

Valve se svim kupcima zahvalio i priopćenjem na službenim stranicama Team Fortressa 2, a sto posto prihoda bit će uplaćeno za Japan.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije