http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RECENZIJA & NAGRADNJAČA

Crysis 2 & nagradnjača

Crysis2
Datum objave:
01.04.2011 12:00
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Crysis 2 grafički je najimpresivnija igra na konzolama! No što je s 'igrivošću' i PC inačicom? Više u prilogu

Pred vama je recenzija jedne od najiščekivanijih igara ove godine, Crysisa 2. Pogotovo s aspekta grafike i s aspekta PC-a. Sve smo rekli u videoprilogu, a sada vas pozivamo da sudjelujete u još jednoj nagradnjači!

 

1.) Kako do nagrade?

U članku 'Crysis 2 & Nagradnjača' ostavite komentar u kojem ćete nam reći kako se je najbolje boriti protiv krize i recesije. Najkreativniji, najduhovitiji odnosno najmaštovitiji odgovori bit će nagrađeni. Upozoravamo vas da će prijave s bilo kakvim političkim konotacijama, vrijeđanjem i sličnim stvarima - biti zanemarene. Također, nemojte nam zaboraviti ostaviti i svoju e-mail adresu.

 

2.) Koje su nagrade?

2X Crysis 2 za Playstation 3

1X Crysis 2 za Xbox 360

 

3.) Trajanje nagradnjače

Nagradnjača traje od 1. travnja  do srijede, 6. travnja 2011. u ponoć. Rezultati nagradnjače bit će objavljeni u petak, 8. travnja 2011. Sretno! Detaljna pravila pogledajte ovdje.

 

Zahvaljujemo se tvrtki Algoritam na ustupljenim igrama za nagradnjaču!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije