http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OTPOR, STOKO!

Pogledajte Resistance 3 u akciji

Resistance 3 jedna je od najočekivanijih ekskluziva PlayStation 3 ove godine, a kako izgleda u akciji, otkrili su nam autori igre iz Insomniac Gamesa

Radnja Resistancea 3 odvija se nakon one u Resistanceu 2, a igrač će u igri preuzeti ulogu Josepha Capellija koji je u prethodnom nastavku pogubio dotadašnjeg glavnog protagonista – Nathana Halea.

 

Radnja se odvija u 1957. u razrušenom SAD-u gdje Capelli zasnuje obitelj sa sestrom spomenutog Nathana Halea. Priča dostojna prave sapunice, nema što.

 

Nakon što je prvotno odustao od borbe protiv nadmoćnih Chimerana koji su okupirali Zemlju, Capelli se vraća natrag u borbu na nagovor Dr. Fyodora Malikova koji je pronašao učinkovit način za eliminaciju Chimerana. Tada zapravo započinje posljednji Capellijev pohod sve od Oklahome do New Yorka na kojemu će Capelli svjedočiti potpuno razrušenoj civilizaciji.

 

Kako će sve to izgledati u singleplayeru, možete vidjeti u novom gameplay videu.

 

 

Ovako će pak izgledati multiplayer:

 

 

Resistance 3 najavljen je za 6. rujna 2011. Naravno, očekujte ga samo na PlayStationu 3.

 

Sve o temi:
FPS
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije