http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUBOTA U 17h

Prva YouPlay emisija na Playomaniji

playomania
Premijera na Playomania 666 kanalu MaxTV-a - pogledajte vlastiti gameplay!

Prvu YOU PLAY emisiju gledajte u subotu, 02.04. i to u 17 h  - ekskluzivno prikazujemo najbolje gameplay video materijale naših gledatelja.

 

Na najboljem, nečastivom 666 kanalu MaxTV-a uskoro ćete gledati vlastiti gameplay! Nagrađivanje traje i dalje, stoga – igrajte se, snimajte i pokažite svima tko je glavna faca u kvartu…

U pripremi je specijalna emisija s ožujskim YouPlay filmovima, koja će biti prikazana na Playomania kanalu. Već sada znamo – bit će cool, a i nagrade nisu loše.

 Više o svemu uskoro, obavijestit ćemo vas pravovremeno. U međuvremenu igrajte se, snimajte i šaljite vaše YouPlay YouTube uploadane video klipove prema našim uputama.

 Stay tuned!

 

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije