http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FECES FOREVER

Imate li dovoljno jak želudac za Duke Nukema?

dnf_bg
Povodom obilježavanja 1. aprila, ekipa iz Gearboxa počastila nas je dosad najgadnijim trailerom za nedavno odgođeni Duke Nukem Forever

Nitko više ne broji godine koje je Duke Nukem proveo u produkciji, a još manje odgode koje je pretrpio. Ona posljednja dogodila se nedavno, a Gearbox ju je odradio sa stilom. Dapače, neki zbog toga smatraju da je ta odgoda unaprijed planirana kako bi Duke Nukem doživi svoju krunsku odgodu po kojima je i godinama prije dovršetka postao legenda:

 

 

Novi datum izlaska tako je 10. lipnja 2011., a kako se priča oko Đuke ne bi stišala, Gearbox je objavio najnoviji trailer kojim su najavili dosad neviđeno oružje u videoigrama, s iznimkom Postala. O čemu se radi provjerite u videu:

 

 

S obzirom da je video objavljen povodom 1. aprila, dio gamera smatra da se radi tek o šali, no to je ipak Duke Nukem, a kod njega nikada ništa nije sigurno.

 

Duke Nukem Forever najavljen je dakle za 10. lipnja i to za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije