http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOBILI PRVU BITKU

Hakeri Sonyju objavili rat!

ps3
Motivirana sudskom parnicom kojom Sony namjerava kazniti Georgea Hotza za probijanje zaštite PlayStationa 3, jedna hakerska skupina objavila je rat Sonyju

Sony zaista nema sreće s hakerima. Nakon što je George Hotz probio zaštitu PlayStationa 3 povodom čega se sada vodi sudski spor koji izaziva pažnju velikog dijela gejmerske zajednice, pa i šire, sada su se na Sony okomili i hakeri. Motivirana upravo Sonyjevom hajkom na Hotza, što oni smatraju 'ograničavanjem slobode izražavanja', hakerska skupina pod imenom Anonymus već je danas Sonyju nanijela nekoliko ozbiljnih udaraca.

 

Tako su tijekom dana uspjeli srušiti Playstation.com, Sony.com te čak i PlayStation Network. Napadi su međutim trajali tek određeno vrijeme i trenutno navedenim stranicama možete najnormalnije pristupiti, no Anonymusi najavljuju daljnje napade.

 

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije