http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAOPAKA GRAVITACIJA

Inversion: novi trailer

inversion
Inversion je obećavajući TPS Namco Bandaia čiji se izlazak očekuje početkom sljedeće godine, a jedan od trailera objavljen je upravo ovih dana

Inversion je pucačina iz trećega lica na kojoj radi Saber Interactive, zaslužan za nekoliko igara prilično upitne kvalitete poput Will Rocka i recentnog Battle: Los Angelesa. Ipak, iza cijeloga projekta stoji Namco Bandai, pa se potajno nadamo da će oni ipak zadržati uzde u svojim rukama i da će igra barem donekle ostvariti potencijal.

 

Kao što u danas objavljenom traileru možete vidjeti, radnja Inversiona događat će se tijekom izvanzemaljske invazije tijekom koje će na Zemlji biti poremećena gravitacija.

 

 

 

Prema onima koji su vidjeli demonstraciju igre, gameplay je praktički doslovno preslikan iz Gears of War – mislimo pri tome na napucavanje i cover sistem, dok će relativno nova ideja biti upravo spomenuta gravitacija. Osim što će to utjecati na način na koji će se u igri ponašati fizika, igrač će i sam do određene mjere moći manipulirati njome pomoću različitih artefakata.

 

Autori se osim neuravnoteženom gravitacijom u igri hvale i mogućnošću destrukcije okoline, što bi zajedno moglo davati prilično zanimljive rezultate.

 

Priča igre inače prati protagonista na pohodu nakon apokalipse s namjerom da sazna što mu se dogodilo s kćeri kojoj je, kao i njegovoj supruzi, tijekom invazije nestao svaki trag.

 

Inversion je najavljen za 7. veljače 2012. za PS3 i Xbox 360.     

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije