http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRIZA U INDUSTRIJI IGARA

Electronic Arts ugasio dva projekta

Dead Space 2
Rezovi u industriji igara se nastavljaju, a izvršni odbor Electronic Artsa se prima posla

S obzirom da nam je puna kapa toga kako proizvođači najavljuju nove igre, odlučili smo obratiti pažnju na to kako Electronic Arts konkretno reže budžet na nekim naslovima. Primjerice, prema posljednjim vijestima iz kuloara, otkazan je rad na Wii verziji Dead Spacea 2. Na dotičnom naslovu radi se, izgleda, već neko vrijeme, te je njegovo škartiranje znak da EA počinje štedjeti novce.

 

Kako to rade japanci...i ameri koji se vole furati na japance

 

Ovakav potez, doduše, nije ništa novo. Već je poznato da je Activision pogasio velik broj franšiza, tako da EA nije prva firma koja se počinje rješavati igara koje možda neće postići multimilijunsku prodaju. Bilo kako bilo, Dead Space 2 neće doći na Wii, a na opću žalost fanova Simpsonovih, prekinut je kompletan rad na svim naslovima vezanima uz franšizu.

 

DOH!

 

Na sreću, Simpsoni su do sada iznjedrili nekoliko katastrofalnih igara, pa nam do neke mjere čak i nije žao. Što se fanova Wiija tiče, čini se da će morati skočiti do susjeda ili sjesti za PC kako bi zaigrali Electronic Artsov hit hororac.

 

Gore ne može! Death Space 2 kompilacija smrti.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije