http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PlayStation 3 ekskluziva

Virtua Tennis 4 Demo samo za PS3

virtua tennis 4
Datum objave:
07.04.2011 12:10
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Korisnici PlayStationa 3 koji kupe novi Virtua Tennis 4 imat će nekoliko ekskluzivnih sadržaja o kojima igrači Microsoftove konzole mogu samo sanjati. Kako će se s tim nedostatkom nositi, njihova je stvar
Prema najavama japanskog izdavača Sege, korisnici PlayStationa 3 imat će ekskluzivno pravo prvi isprobati čak dva demoa novog Virtua Tennisa 4. U prvom demou koji će se pojaviti 13. travnja korisnici PlayStationa 3 će moći isprobati novi igrin World Tour mode, dok će drugi demo biti koristan samo igračima koji posjeduju Playstation Move.

To je Segina druga pljuska Microsftovoj konzoli, jer je krajem prošlog mjeseca objavljeno da će PlayStation 3 verzija nadolazeće teniske igre sadržavati i ekskluzivne mini igre i mogućnost igranja s nekim od veterana ovog sporta.

Korisnici Xboxa 360 ipak ne trebaju ovim potezom Sege biti previše razočarani, jer će igra izaći za obje konzole istovremeno, i to 29. travnja ove godine. Verzija za PC je također u pripremi, ali je ne bi trebalo očekivati prije ljeta.  


Virtua Tennis 4 gameplay

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije