http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BLOK PO BLOK

Minecraft izlazi u studenom

minecraft
Za sve žestoke momke i djevojke koji iz dana u dan sakupljaju resurse i grade svoj mali funkcionalni rudnik/hram/statuu/zlatnog jednoroga, stigle su dobre vijesti

Notch, autor eksperimentalnog indie megahita Minecraft objavio je kako njegov projekt konačno dobiva službeni datum izlaska. Igra je, kao što vjerojatno znate, u beta fazi testiranja, te će krajem ove godine konačno izaći u svome "full release" obliku. Konkretan datum izlaska Minecrafta je 11.11.2011. Da, znamo, svi su puni tog klišeja s jedinicama, no što ćeš.

 

Znaš da je igra indie kada ti fanovi rade trailere...

 

Minecraft je tijekom prošlih pola godine postao apsolutni megahit među indie zajednicom. Mogućnost gradnje apsolutno svega što igraču padne na pamet zaintrigirala je maštu enormnog broja gamera. Neki su išli do te krajnosti da su unutar same igre napravili pravo pravcato računalo.

 

32-bitno računalo u Minecraftu.

 

Igra je trenutno u beti, a moguće ju je skinuti besplatno. Ako ju pre-orderate prije njenog izlaska dobiti ćete ju za 12 eura, a ukoliko ju odlučite kupiti kada izađe, dati ćete otprilike dva puta toliko. Dakle što čekate? Počnite graditi taj monumentalni neboder o kojem ste oduvijek sanjali.

 

Minecraft rollercoaster....

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije