http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SEXY TIME!

Ovako heroine iz Mortal Kombata izgledaju u stvarnosti

mk9
Mortal Kombat izlazi već ovoga mjeseca, a kako bi deveti nastavak u serijalu što bolje promovirali, u Warner Brosu angažirali su i dvojnice svojih virtualnih junakinja

Mortal Kombat deveti je nastavak u možda i najpoznatijoj borilačkoj franšizi u povijesti igara, a isti već 21. travnja, dakle još ovoga mjeseca, dolazi na europsko tržište. Nažalost, igra se (barem zasad!) neće pojaviti na PC te će u njoj moći uživati samo vlasnici konzola PS3 i Xbox 360.  

 

Radnja igre smještena je nakon događaja u Mortal Kombat: Armageddonu, no ubrzo se vraća u vrijeme prvog, drugog i trećeg nastavka u franšizi.

 

Za igru je licenciran Unreal Engine 3, no unatoč tome igra će biti smještena u tzv. 2.5 dimenzije, tj. 3D likovi biti će smješteni u 2D prostor. Unatoč tome, kao što je vidljivo iz sada već brojnih traileraigra izgleda izvrsno.

 

Kako se pak njen izlazak sve više bliži, Warner Bros. već diljem svijeta organizira Mortal Kombat evente, a među njima i svojevrsno natjecanje za koje je angažirao i dvojnice heroina iz same igre. Kako sve to uz prilično malo odjeće izgleda, provjerite u priloženim videima:

 

 

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije