http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIŠTA OD TOGA

Mortal Kombat ne odlazi u Australiju

mortal kombat
Australska pravna služba bacila je oko na novi Mortal Kombat, a procjena i osuda su već prema očekivanju...loše

Australski cenzori ponovno su u akciji. Zahvaljujući abnormalnim zakonima koji pri određivanju cenzure i dobne klasifikacije igara nemaju oznaku 18+, novi Mortal Kombat zaronio je u koš zajedno sa ostalim "ultranasilnim" naslovima. Kako bi unatoč ovome ubacili igru na australsko tržište, kreatori Kombata morali bi malo cenzurirati sve prostote i komadanja koja se u igri odvijaju. Prema autorima, operacija "pročišćavanja" ove igre uključila bi micanje skoro čitavog njenog sadržaja.

 

Napetost raste...ali ne i u Australiji

 

Drugim riječima, zemlja klokana, dingosa, Krokodil Dandija i šrimp on d barbija neće igrati revamp klasične ultranasilne borilačke igre. Realno gledano, ne vidimo kako bismo gore spomenuti odbor mogli nazvati negativcima. Također, to što im maksimalna klasifikacija nasilja u igrama trpa sve od 16 godina prema gore prouzrokuje probleme njihovim gamerima. Drugim riječima, potrebno je malo produbiti zakon, dodati jednu markicu (+18) i stvar će biti riješena.

 

Ekskluzivni PS3 Kratos.

 

Sad, ako nas pitate, novi Mortal Kombat je poprilično napuhana stvar. Istina, radi se o rebootu koji jako žestoko puca na nostalgičare (koji su ga igrali početkom devedesetih), no kako će igra funkcionirati na kraju ne ovisi niti o likovima niti o grafici. Mortal Kombat morati će imati fenomenalnu mehniku igre i visoki stipanj igrivosti da bi zaživio. Mi se tome iskreno nadamo, no - budimo realni, držimo sva očekivanja na dosta rezerviranoj razini...za svaki slučaj.

 

Mileno, Mileno - sunce li ti ljubim

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije