http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRESTAO ZBOG MASS EFFECTA?

BioWare je radio na Jade Empireu 2?

Nastavak odličnog BioWareovog RPG-a pod imenom 'Jade Empire' bio je u produkciji, tako barem tvrdi jedan bivši zaposlenik BioWarea

Nekadašnji BioWareov, a sadašnji dizajner Id Softwarea izazvao je pozornost kod dobrog dijela obožavatelja RPG žanra tvrdnjom da je radio na Jade Empireu 2, nastavku BioWareovog naslova iz 2005. godine koji je objavljen za Xbox konzolu, a dvije godine kasnije i za PC.

 

Rafael Brown tako je na svom Linkedin profilu objavio rad i na Jade Emipreu 2 koji je očito nedugo nakon početka ozbiljne produkcije i otkazan, vjerojatno kako bi se resursi preusmjerili na prvi Mass Effect. Razlozi toga vjerojatno su u financijskoj strani priče s obzirom na to da je kritika i publika jako dobro prihvatila Empire, no nije polučio ni približno dobar komercijalan uspjeh poput Star Wars: Knights of the Old Republic.

 

Za one manje upućene, Jade Empire je RPG smješten u imaginarno kraljevstvo inspirirano drevnom Kinom za koji je BioWare uz pomoć Wolfa Wikeleyja konstruirao čak i izmišljeni jezik tho fan. Osim settinga, igra se od mase izdvaja i specifičnom borbom – kung-fuom.   

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije