http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI PROJEKTI

Visceral se priprema za Dead Space 3?

Dead Space 2
Autori trenutno najpopularnijeg zapadnjačkog survival horrora, čini se, planiraju nastaviti dobro utabanom stazom

Na oduševljenje svih fanova svemirskog horora Dead Space Electronic Artsa, nove glasine i otvorena radna mjesta u Visceral Gamesima indiciraju da tamo rade punom parom. Štoviše, profil djelatnika koje unajmljuju indicira na tome da rade na - pogodili ste: još jednom Dead Spaceu. Iako o samom projektu trenutno ne znamo ama baš ništa, dobro je da Visceral kuži odakle mu kapaju novci, pa je većinu konjskih snaga usmjerio prema profitabilnim projektima. Ili projektu u ovom slučaju.

 

Fenomanaltastični DS 2

 

Electronic Artsova filozofija također ne zastranjuje od Visceralove. Dead Space franšiza postala je veliki hit među igračima (kupcima), da je bilo sasvim očito kako će distributer pokušati ponoviti njen uspjeh. Sve dok se čitava stvar ne pretvori u još jedan Call of Duty, svi ćemo biti zadovoljni. A propos novog Dead Spacea, sve što možemo napraviti sada je nadati se apsolutno najboljem.

 

Inače, Visceralov Dante's Inferno pokušao je krenuti vodama God of Wara te se pokazao kao loše režirani horror akcić koji možda i nije baš postigao fenomenalan uspjeh. Za razliku od njega, Dead Space je pokazao potencijal, pa shodno tomu i nastaju nova radna mjesta za nastavak tog ambicioznog survival horor projekta. Uostalom, nakon završetka DS 2, postoji samo pitanje kada.

 

Danteov... Pakao?

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije